Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ σε συνεργασία με το ΕΒΕΟ/ΕΜΠ διοργάνωσαν στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων ΕΜΠ, στο ισόγειο του κτηρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΕΜΠ, στις 19 και 20 Νοεμβρίου, live streaming αναμετάδοση του Singularity Summit που στελεχώθηκε από 20 ομιλητές και οδήγησε σε ένα ταξίδι στην Εποχή Νέων Ανατρεπτικών Τεχνολογικών Προκλήσεων.

———————————————————————————-

Στις 19 και 20 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στην Αθήνα  η Διεθνής Διάσκεψη για την Καινοτομία Singularity Summit.

Πρόκειται για ένα υψηλού ενδιαφέροντος γεγονός, που ασχολείται με την αιχμή της τεχνολογίας και πώς οι εξελίξεις που αφορούν στο Internet of Things, την Τεχνητή Νοημοσύνη, τη Ρομποτική, τη Βιοτεχνολογία και τις ιατρικές τεχνολογίες μπορεί να δημιουργήσουν ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη με σημαντικό θετικό αντίκτυπο για την κοινωνία.

Το Singularity Summit που διοργανώνεται κάθε χρόνο, φέτος έρχεται και στην Ελλάδα, στο Μέγαρο Μουσικής.

Το Ίδρυμα Λαμπράκη, το οποίο δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στον τομέα της εκπαίδευσης ως κοινωφελής οργανισμός, μεσολαβεί ώστε μέλη της ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής κοινότητας να μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν και απευθείας με live streaming τις εργασίες του συνεδρίου.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την αναμετάδοση της Διάσκεψης από το Αμφιθέατρο Πολυμέσων, εγγραφείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στην Διάσκεψη θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ (αρχείο pdf).

Ενδεικτικά βίντεο από summits μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ εδώ.

Το επίσημο booklet της διάσκεψης μπορείτε να το βρείτε εδώ (αρχείο pdf).


Notice: Undefined variable: sfbap1_show_photos_from_twitter in /var/www/liee.chemeng.ntua.gr/wp-content/plugins/wp-social-feed/includes/sfbap1-shortcode.php on line 10