Το «Get In The Ring» (www.getinthering.co), θεωρείται ο δυναμικότερος διαγωνισμός Επιχειρηματικής Καινοτομίας παγκοσμίως ο οποίος ξεκίνησε στην Ολλανδία, ενώ φέτος στην Ελλάδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Επιπλέον, διαθέτει και την επίσημη υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπή, του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του Startup Greece και άλλων φορέων.

Το «Get In The Ring StartingUp Athens» θα διεξαχθεί στις 21 Μαρτίου 2018 στο νέο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, και διοργανώνεται από την Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων. Παρουσιαστής της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός πρωτοποριακού show, θα είναι ο Λάμπρος Φισφής και οικοδεσπότης της σημαντικής αυτής βραδιάς ο Ορέστης Ματσούκας.

Το «Get in the Ring StartingUp Athens» θα περιλαμβάνει δύο μέρη. Το πρώτο θα είναι το διαγωνιστικό, όπου ελληνικές startups θα διαγωνιστούν σε σκηνικό που θα παραπέμπει σε ρινγκ του μποξ,  με το νικητή να κερδίζει το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό.

Για τον νικητή του πρώτου μέρους καλύπτονται τα εξής έξοδα:

-Αεροπορικό εισιτήριο για 1 άτομο από την Αθήνα (ή άλλη πόλη της προτίμησής τους) προς την Πορτογαλία (εισιτήριο μετ΄επιστροφής)

-Το εισιτήριο στο Global Meetup, με πρόγραμμα 3 ημερών, συμπεριλαμβανομένων διατροφής και ποτών κατά τη διάρκεια του προγράμματος

– Το 50% των εξόδων του ξενοδοχείου. Έχει γίνει προκράτηση σε δύο ξενοδοχεία στο Cascais. Η startup έχει την επιλογή να επιλέξει μεταξύ αυτών των 2 ξενοδοχείων, ή να κλείσει το δικό της κατάλυμα.

Εάν υπάρχει κάποιος συνιδρυτής, θα δοθεί επίσης στον συνιδρυτή ένα εισιτήριο ελεύθερης πρόσβασης και θα μπορεί να κάνει χρήση των προσφορών του ξενοδοχείου.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Meetup στο getinthering.co/globalmeetup.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι στην αρχή της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι νέοι κύκλοι των επιχειρηματικών θερμοκοιτίδων και επιταχυντών και των χρηματοδοτήσεων για startups.

Το δεύτερο μέρος θα είναι το ψυχαγωγικό, με κεντρικό παρουσιαστή τον κορυφαίο stand up performer, Λάμπρο Φισφή. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ακόμα και η ομάδα των LPDudes με ψυχαγωγικά rap battles. Μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή της βραδιάς αναμένεται networking party στον προαύλιο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφτείτε και τον παρακάτω σύνδεσμο: orama-group.com/el/get-in-the-ring.