Το “ΠΑΝΟΡΑΜΑ Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας” είναι ένα τριήμερο πολυσυνέδριο με στόχο να ενημερώσει τους νέους για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν είκοσι ένας κλάδοι της οικονομίας και ταυτόχρονα να αναδείξει την «Άλλη Ελλάδα» της καινοτομίας και της εξωστρέφειας. Θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 90 πάνελ, workshop, «Meet the executive», παρουσιάσεις στο foyer, με τη συμμετοχή περίπου 200 πολύ αξιόλογων ομιλητών. Επίσης κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τα «Business Days».

Με τιμώμενο κλάδο την Πληροφορική και τις νέες τεχνολογίες, η μερίδα του λέοντος αφορά σε θεματολογίες που άπτονται τις τάσεις και ευκαιρίες για σταδιοδρομία στον κλάδο της πληροφορικής, τον προγραμματισμό, την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική, τα data analytics κτλ. Ωστόσο υπάρχουν πολλές θεματολογίες για όλα τα ενδιαφέροντα που αφορούν στη βιομηχανία τροφίμων, τη γεωργία, το consulting, την τραπεζική κτλ. Στο πλαίσιο των άνω αναφερθέντων νέων τεχνολογιών, θα διεξαχθεί το πάνελ “Τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική: τάσεις, φόβοι και ευκαιρίες” στις 30/3 19:00- 20:30 στην Αίθουσα MC3, το οποίο θα αποτελείται από τους:

 

Για το αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα, εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.


Notice: Undefined variable: sfbap1_show_photos_from_twitter in /var/www/liee.chemeng.ntua.gr/wp-content/plugins/wp-social-feed/includes/sfbap1-shortcode.php on line 10