ΙΤ4GOV

Συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κατάθεση καινοτόμων προτάσεων – λύσεων στον 1ο Διαγωνισμό Καινοτομίας «IT4GOV» που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ο Διαγωνισμός θα αναδείξει, πιστοποιήσει, αξιοποιήσει και επιβραβεύσει καινοτόμες εφαρμογές οι οποίες θα στηρίζονται στις νέες τεχνολογίες, θα στοχεύουν στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει το κράτος στους πολίτες και θα προσφέρουν πρωτοπόρες λύσεις Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Οι εφαρμογές θα αξιολογηθούν από στελέχη του Δημοσίου σε συνεργασία με φορείς του ιδιωτικού τομέα που υποστηρίζουν την διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Η κατάθεση των προτάσεων θα συνεχιστεί έως και τις 17 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, όπου λήγει η προθεσμία υποβολής.

Οι καλύτερες εφαρμογές θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή κατά την οποία θα αναδειχτούν και θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες με τα εξής χρηματικά ποσά :

1ο βραβείο: 4000€, 2ο βραβείο: 2000€ και 3ο βραβείο: 1000€

Εκτός από τα βραβεία που θα δοθούν, το Δημόσιο έχει το δικαίωμα εξαγοράς των εφαρμογών που θα βραβευθούν με το ποσό των 10.000 ευρώ για την κάθε μία, ενώ θα μεριμνήσει και για τις απαραίτητες συνέργειες των δημιουργών τους με τους αρμόδιους φορείς του Δημοσίου για την αξιοποίησή τους. Σε όλες τις εφαρμογές που θα παρουσιαστούν στην ειδική τελετή θα χορηγηθεί βεβαίωση διάκρισης από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ανοικτή και μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα μεμονωμένα ή οργανωμένα σε ομάδες και νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το διαγωνισμό (προϋποθέσεις συμμετοχής, τρόπος υποβολής προτάσεων, κλπ) μπορούν να αναζητηθούν στους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού οι οποίοι βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.


Notice: Undefined variable: sfbap1_show_photos_from_twitter in /var/www/liee.chemeng.ntua.gr/wp-content/plugins/wp-social-feed/includes/sfbap1-shortcode.php on line 10