Δραστηριότητες

Εκδήλωση του ΕΒΕΟ & ΜοΚΕ/ΕΜΠ: “StartUp Career Day” – 6 Μαρτίου 2020

Η College Link σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και το Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Μεταφοράς Τεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών  διοργανώνουν την εκδήλωση “StartUp Career Day”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2020 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 160, Αθήνα 11854). 

Η εκδήλωση έχει σκοπό να βοηθήσει τους φιλόδοξους StartUppers να προωθήσουν τις ιδέες τους, τις αξίες τους, τις ομάδες τους και να προσελκύσουν εξαιρετικά ταλέντα από κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικά Panels που θα απαρτίζονται από νέους και έμπειρους επιχειρηματίες και από ειδικούς του χώρου για να μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν workshops όπου οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να προετοιμαστούν και να χτίσουν το επαγγελματικό τους προφίλ για την επαφή τους με τους StartUppers και όχι μόνο. 

Περισσότερα για την εκδήλωση εδώ: http://www.startupcareerday.collegelink.gr/ 

Share this Post: