Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 18.00, τo ΕΠΙ.νοώ συναντά το Athens Digital Lab του δήμου Αθηναίων.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί Βλαχάβα 6-8, Μοναστηράκι, όπου θα γίνει η παρουσίαση του ανοικτού διαγωνισμού, καθώς και των θεματικών ενοτήτων του, γύρω από τις οποίες θα πρέπει να κινούνται οι προτάσεις που θα κατατεθούν.

ADL-main visual 1_2To Athens Digital Lab του δήμου Αθηναίων είναι μία νέα πρωτοβουλία, που απευθύνεται σε νέους, φοιτητές, ερευνητές, επιστήμονες, επαγγελματίες του χώρου της τεχνολογίας και αντίστοιχα start-ups και αναζητά ψηφιακές ιδέες που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της Αθήνας και θα εξελιχθούν σε προηγμένες λύσεις IoT για έξυπνες πόλεις.

Δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης της ψηφιακής στρατηγικής του δήμου Αθηναίων και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το Athens Partnership με τη συνεργασία της COSMOTE, της Νokia και του ΙΣΝ.

Μετά από ανοικτό διαγωνισμό που θα ολοκληρωθεί στις 19/11, θα επιλεγούν 5 ομάδες, οι οποίες για 6 μήνες θα έχουν στη διάθεσή τους:

 

• σύγχρονο, προσωπικό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο εργασίας
• συμβουλευτική υποστήριξη από στελέχη της ΝΟΚΙΑ, της Cosmote, του δήμου Αθηναίων και εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς
• τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υλοποίηση της ιδέας (s/w & h/w)
• πρόσβαση στην εξειδικευμένη ΙοΤ πλατφόρμα της Νokia, IMPACT
• υπηρεσίες και εξοπλισμό δικτύου από την Cosmote
• πραγματικές δοκιμές πεδίου

Παράλληλα, μετά το 6μηνο, οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν τη λύση τους στον δήμο Αθηναίων, καθώς και την ευκαιρία εμπορικής συνεργασίας με την Νokia και την Cosmote.

Δηλώστε συμμετοχή στο eventbrite.
Περισσότερες πληροφορίες: www.athensdigitallab.gr & www.epinoo.gr

ADL-main visual2_2