Την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:30, στον χώρο του Invent ICT, Βλαχάβα 6-8, Αθήνα, 10551, θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού “Israel at 70: Innovation at its Best 2018 Competition in Athens”.

Οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους πρόταση και 5 διακεκριμένοι κριτές από Ελλάδα και Ισραήλ θα αναδείξουν την νικήτρια πρόταση, ο εκπρόσωπος της οποίας θα είναι μέρος της επιχειρηματικής αποστολής στο Ισραήλ, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα περιλαμβάνει συναντήσεις με επιτυχημένους επιχειρηματίες και επενδυτές και συμμετοχή στο «DLD Tel Aviv Innovation Festival».

Ο διαγωνισμός “Israel at 70: Innovation at its Best 2018″ διοργανώνεται από την Πρεσβεία του Ισραήλ και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) και απευθύνεται σε νέους με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, με στόχο την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και της συνεργασίας της με το Ισραήλ στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για να παρακολουθήσετε το event είναι απαραίτητη η εγγραφή σας εδώ.


Notice: Undefined variable: sfbap1_show_photos_from_twitter in /var/www/liee.chemeng.ntua.gr/wp-content/plugins/wp-social-feed/includes/sfbap1-shortcode.php on line 10