Ο Καθηγητής ΕΜΠ Γ. Καλογήρου παραχώρησε την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84” και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Η Στάση των Δύο” του δημοσιογράφου Άρη Τόλιου με θέμα το 13o Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης  που διοργανώνεται 13-15 Ιουλίου 2018 από την ομάδα INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας στην Ερμούπολη Σύρου.

Το φετινό σεμινάριο έχει τίτλο “Οι Κρίσιμοι Παράγοντες και Κινητήριες Δυνάμεις προς την κατεύθυνση της Ευφυούς Ανάπτυξης” και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛ/ΛΑΚ και το Πρόγραμμα Επώασης Καινοτόμων Επιχειρηματικών Σχημάτων “Invent ICT”.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η θεματολογία και το πρόγραμμα του σεμιναρίου ενώ επίσης πραγματοποιήθηκε και μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν του σεμιναρίου το οποίο και διοργανώνεται με επιτυχία για 13η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη Σύρου.

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκπομπή ¨Η Στάση των Δύο” μπορείτε να βρείτε εδώ.