• Ελληνικά
  • English

logo


  • Αρχική
  • EBEO
    • Ιστορικό
    • Προφίλ Εργαστηρίου
    • Απολογισμός
    • Ερευνητικές περιοχές
    • Τοποθεσία
    • Επικοινωνία
  • Άνθρωποι
    • Μέλη ΔΕΠ
    • Ερευνητές
    • Υποψήφιοι διδάκτορες
    • Εξωτερικοί συνεργάτες
    • Γραμματεία
  • Μαθήματα
    • Προπτυχιακά
    • Μεταπτυχιακά
  • Έρευνα
    • Διεθνή Έργα
    • Ελληνικά Έργα
    • Λοιπές Μελέτες
  • Δημοσιεύσεις
    • Επιστημονικά Περιοδικά
    • Βιβλία
    • E-Books
    • Πρακτικά Συνεδρίων
  • Δραστηριότητες
    • Προσκεκλημένος Ομιλητής
    • Οργάνωση Σεμιναρίων – Ημερίδων
    • Συμμετοχή σε Σεμινάρια – Ημερίδες
    • Hμερήσιος – Περιοδικός Τύπος
    • Εκπαιδευτικές Εκδρομές – Επισκέψεις
    • Βραβεία & Διακρίσεις
    • Άλλες Δραστηριότητες
  • Δίκτυα/Σύνδεσμοι


09
JUL
2015

Συμμετοχή της ΜοΚΕ ΕΜΠ στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο "Ανοικτή Καινοτομία" του προγράμματος OPEN NEW FOOD του ΣΕΒΤ

by smartit
Innovation, Open New Food, καινοτομία, Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων
Comments are off

Ο Καθηγητής ΕΜΠ Γιάννης Καλογήρου, ο Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ Άγγελος Τσακανίκας και η Δρ. Ιωάννα Καστέλλη συμμετείχαν στην 4η συνάνηση των εταίρων του ευρωπαϊκού έργου Open New Food, που διοργάνωση ο ΣΕΒΤ και στοχεύσει στην εκπαίδευση των Στελεχών Βιομηχανίας Τροφίμων σε θέματα ανοικτής καινοτομίας.

Οι παρουσιάσεις είχαν τους ακόλουθους τίτλους:

Γ. Καλογήρου (ΜοΚΕ ΕΜΠ): Η έννοια της αλυσίδας
Α. Τσακανίκας (ΜοΚΕ ΕΜΠ): Δυσχέρειες στην ανάληψη καινοτομιών
Ι. Καστέλλη (ΜοΚΕ ΕΜΠ): Διαμόρφωση Ιδεών

Το πρόγραμμα του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι εδώ.

Social Share

Εξωστρέφεια

  • Προσκεκλημένος Ομιλητής
  • Οργάνωση Σεμιναρίων – Ημερίδων
  • Συμμετοχή σε Σεμινάρια – Ημερίδες
  • Hμερήσιος – Περιοδικός Τύπος
  • Εκπαιδευτικές Εκδρομές – Επισκέψεις
  • Βραβεία & Διακρίσεις
  • Άλλες Δραστηριότητες