[divider scroll_text=””]

 

«Έρευνα & Καινοτομία: Πυλώνες Ανάπτυξης της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων»

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

 

Στην εκδήλωση:

  • Θα συζητηθούν οι πολιτικές, οι στρατηγικές κατευθύνσεις, οι δράσεις και οι συνέργειες που θα πρέπει να αναπτυχθούν έτσι ώστε ο Κλάδος των Τροφίμων να ακολουθήσει τη σύγχρονη πορεία της οικονομίας, της κοινωνίας και του πλανήτη, αξιοποιώντας την έρευνα και την καινοτομία και ενεργοποιώντας τις απαραίτητες επενδύσεις.

 

  • Θα πραγματοποιηθούν 4 workshops, που αφορούν τόσο στη Βιομηχανία Τροφίμων όσο και στην Ερευνητική Ακαδημαϊκή Κοινότητα, σε θέματα κρίσιμα για το μέλλον του Κλάδου:
  1.  Έρευνα, Ανάπτυξη, Καινοτομία: Παράγοντες επιτυχίας για μια επιχείρηση
  2.  Σύγχρονες δεξιότητες και επαγγέλματα στην εποχή του Industry 4.0
  3. Ανασύνθεση Προϊόντων Διατροφής: Ενημέρωση και καλές πρακτικές
  4.  Ισχυρισμοί υγείας & παραδοσιακά προϊόντα: Ενδυναμώνοντας την προστιθέμενη αξία τους

 

  • Θα γίνουν διμερείς συναντήσεις δικτύωσης εκπροσώπων της Βιομηχανίας Τροφίμων με εκπροσώπους από Πανεπιστημιακά & Ερευνητικά Ιδρύματα της χώρας, που θα προβάλουν, σε ειδικό χώρο, τις τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει και τα ερευνητικά επιτεύγματά τους, έτσι ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνία και η προώθηση των συνεργασιών μεταξύ της Βιομηχανίας και της ερευνητικής κοινότητας.

 

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα.

Πατήστε εδώ για τη Δήλωση συμμετοχής (έως 29/11/2019).


Notice: Undefined variable: sfbap1_show_photos_from_twitter in /var/www/liee.chemeng.ntua.gr/wp-content/plugins/wp-social-feed/includes/sfbap1-shortcode.php on line 10