Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την  Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης στην Πολυτεχνειούπολη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου η παρουσίαση του χρηματοδοτικού εργαλείου Big Pi από την Ομάδα του, όπου τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας και ενδιαφερόμενες ομάδες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να μάθουν λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο fund.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν:

  1. Αναδρομή και παρουσίαση του τωρινού οικοσυστήματος Big Pi Ventures.
  2. Παρουσίαση και ανάλυση των χαρακτηριστικών της χρηματοδότησης (είδος επιχειρήσεων, ποσά, όρους και προϋποθέσεις και στόχους).
  3. Κριτήρια αξιολόγησης προτάσεων:
  4. Ισχυρά και αδύναμα σημεία, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ομάδων που προέρχονται από ερευνητικούς φορείς.
  5. Tips, βασικές συμβουλές και κατευθύνσεις, σημεία προς προσοχή για επιτυχημένες προτάσεις.
  6. Ερωτήσεις – Συζήτηση

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πληθώρα ερευνητών και ερευνητικών ομάδων με επιχειρηματικές ιδέες που τους ενδιαφέρει να μετατρέψουν την ερευνητική τους δραστηριότητα σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχήματα.

Από την ομάδα του Big Pi, παρουσίασαν το χρηματοδοτικό εργαλείο οι Αρίστος Δοξιάδης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και Εύη Χατζηανδρέου.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 


Notice: Undefined variable: sfbap1_show_photos_from_twitter in /var/www/liee.chemeng.ntua.gr/wp-content/plugins/wp-social-feed/includes/sfbap1-shortcode.php on line 10