Δηλώστε συμμετοχή στον 9ο διαγωνισμό Ελλάδας Global Management Challenge που ξεκινά σε λίγες μέρες με νέο λογισμικό, νέα κριτήρια και νέα επιχειρηματικά σενάρια! Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και θα διαρκέσουν μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Δηλώστε την ομάδα σας (3-5 φοιτητές) συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα του διαγωνισμού (http://www.globalmanager.gr/) και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας.

Φέτος οι συμμετέχοντες θα έχουν μια μοναδική εμπειρία γνώσης, διάκρισης και βραβεύσεων. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν παίρνουν μια πολύτιμη εμπειρία ως “global managers”, έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν και να κερδίσουν το ταξίδι τους στο Διεθνή Τελικό, στο Σότσι της Ρωσίας. Εκεί η πρόκληση δυναμώνει. Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Διεθνή τελικό, ανάμεσα στους πιο δυνατούς “global managers” από περισσότερες από 30 χώρες.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν το φετινό διαγωνισμό αλλά και με τις επιδόσεις των φοιτητών που προέρχονται από το Εργαστήριο Βιομηχανικής & Ενεργειακής Οικονομίας από το 2008 μέχρι σήμερα.

University Presentation GMC 13

Σκοπός συμμετοχής και επιδόσεις ομάδων ΕΒΕΟ

gmc