Η Δομή Διασύνδεσης Έρευνας και Επιχειρηματικότητας ΕΠΙΣΕΥ ΕΜΠ – «ΕΠΙ.νοώ ΕΜΠ» συμμετέχοντας ενεργά στην εκδήλωση «Match and Develop a Startup / Extended», η οποία διοργανώνεται από την Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του ΟΠΑ και τον κόμβο ΕΠΙ.νοώ ΕΜΠ, απευθύνει πρόσκληση σε developers από την κοινότητα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, η εκδήλωση θα διεξαχθεί από τις 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2015 στα γραφεία της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας 6 στον 9ο όροφο.

Η εκδήλωση αυτή σκοπό έχει να φέρει σε επαφή ομάδες με καινοτόμες ιδέες που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης με developers. Ειδικότερα, την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης οι ομάδες θα έρθουν σε επαφή με τους developers με σκοπό να επιτευχθεί το τέλειο match-making, το πάντρεμα με αλλά λόγια ανθρώπων που έχουν μια ιδέα, με τον άνθρωπο που θα υλοποιήσει την ιδέα τους από τεχνική πλευρά. Έπειτα από αυτό το matchmaking ακολουθούν δυο ημέρες εντατικής εργασίας κατά τις οποίες οι ομάδες καλούνται να σχεδιάσουν ένα πρωτότυπο της εφαρμογής τους, παρακολουθώντας mini-sessions και λαμβάνοντας υποστήριξη από εξειδικευμένους επαγγελματίες (facilitators). Στο τέλος των δύο ημερών οι ομάδες παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των εργασιών τους σε μια κριτική επιτροπή για να διεκδικήσουν τα έπαθλα.

Το ΕΠΙ.νοώ ΕΜΠ, ως ενεργός υποστηρικτής της εκδήλωσης, καλεί όσους έχουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες αλλά και τη διάθεση να αναλάβουν το ρόλο του developer και να γίνουν μέλη σε κάποια από αυτές τις ομάδες, να αποστείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση vagsiok@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210 7723209 ή 210 7723200.