ΕΒΕ
Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε την έναρξη του τέταρτου ετήσιου διαγωνισμού και καλεί ελληνικές start-up καινοτόμες επιχειρήσεις να υποβάλουν αίτηση στο Βραβείο για το 2016.

Κάθε χρόνο, το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας αναδεικνύει έναν έως πέντε νικητές, προσφέροντάς τους άτοκη χρηματοδότηση, συμβουλευτική υποστήριξη (mentoring), καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιχειρηματικής ΕΒΕ2υποστήριξης, διασφαλίζοντας την επιτυχημένη και βιώσιμη υλοποίηση των επιχειρηματικών ιδεών τους.

Ο θεσμός ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την τόνωση του επιχειρηματικού πνεύματος και την ουσιαστική υποστήριξη των πλέον υποσχόμενων επιχειρηματικών ιδεών στην Ελλάδα, ιδιαίτερα μέσα στην παρατεταμένη περίοδο της οικονομικής ύφεσης.

Οι νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2016 θα μοιραστούν το συνολικό ποσό χρηματοδότησης ύψους περίπου 1.250.000 ευρώ, το οποίο παρέχεται από τον Όμιλο Libra Group και τους υπόλοιπους υποστηρικτές του Βραβείου.

Αιτήσεις συμμετοχής στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας γίνονται πλέον δεκτές μέσω της ιστοσελίδας του Βραβείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellenicaward.com, όπου επίσης μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για τον συγκεκριμένο θεσμό.

Η ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί στις 10 Μαρτίου 2016.